Rold Skov Skiklub
Rold Skov Skiklub til DM 2015

DM 2016

Rold Skov Skiklub var medarrangør, og tog en MASSE medaljer til årets DM i langrend i uge 5, 2016. Anne blev dansk mester i 3 discipliner, vandt Gausta Skimaraton, og Jane og Anne flotte danmarksmestre sammen i stafet.
N.B. Huer er hos Peter, kr. 70.-.

Skiruten gøres bedre - en aften mere

Skiruten gøres endnu bedre - arbejdsaften i skiklub- og skilaugets samarbejde med Naturstyrelsen.

Torsdag d. 16. juni kl. 17.
Alle er velkomne.

Mvh bestyrelsen

Kommende arrangementer

I august afholder vi en afdeling af Vestcuppen på rulleski. I oktober klubaften og børne-inspirations-weekend. Og senere kommer mere til. Se kalenderen under "Aktiviteter".

Så snart, der kommer skiføre herhjemme er vi klar med skiløb i Rold Skov. Vi har afholdt skiløb alle år siden 2008.

Se opdatering af skiruten på www.roldskovskilaug.dk

Kjeld Thomsens inspirationsfilm fra løjperne i Rold Skov (link til YouTube)

Sæsonen 2015-16 var kort i Danmark

Den DANSKE skisæson var kort. Men sørme, om vi fik afholdt 2 skiløb! Flot, synes vi selv:-). Vi var på klubweekend i december, DM-ugen i uge 5, flere var til Hafjell Skimaraton i februar, Vasaloppet 6. marts, og sørme også Birkebeineren 20. marts. Huhej, hvor det går. Nu kan vi vente på den kommende sæson.
/Peter