Rold Skov Skiklub
Rold Skov Skiklub til DM 2015

DM 2016

Rold Skov Skiklub var medarrangør, og tog en MASSE medaljer til årets DM i langrend i uge 5, 2016. Anne blev dansk mester i 3 discipliner, vandt Gausta Skimaraton, og Jane og Anne flotte danmarksmestre sammen i stafet.
N.B. Huer er hos Peter, kr. 70.-.

Skiruten gøres bedre - igen i august

Skiruten gøres endnu bedre - arbejdsaften i skiklub- og skilaugets samarbejde med Naturstyrelsen.

Vi har endnu ikke en dato - men forventes i august. Bliver udmeldt her, og en form for mail forum også.

Alle er velkomne.

Mvh bestyrelsen

Vestcup og kommende aktiviteter

Lørdag d. 13 .august 2016 havde vi rulleskiløb i Arden. Resultater og billeder under "aktiviteter".

1. og 2. oktober holder vi træningsweekend for alle med fokus på børn og unge. Nærmere info følger.

Onsdag d. 26. oktober har vi klubaften. Se kalenderen under "Aktiviteter".

Så snart, der kommer skiføre herhjemme er vi klar med skiløb i Rold Skov. Vi har afholdt skiløb alle år siden 2008.

Se opdatering af skiruten på www.roldskovskilaug.dk

Kjeld Thomsens inspirationsfilm fra løjperne i Rold Skov (link til YouTube)

Sæsonen 2015-16 var kort i Danmark

Den DANSKE skisæson var kort. Men sørme, om vi fik afholdt 2 skiløb! Flot, synes vi selv:-). Vi var på klubweekend i december, DM-ugen i uge 5, flere var til Hafjell Skimaraton i februar, Vasaloppet 6. marts, og sørme også Birkebeineren 20. marts. Huhej, hvor det går. Nu kan vi vente på den kommende sæson.
/Peter